Joululahjat

Osta joululahjat ajoissa!

Moni päättää joulun alla täpötäysissä tavarataloissa tuskastellessaan ostaa seuraavan vuoden lahjat ajoissa. Varsin usein tämä päätös kuitenkin unohtuu heti kauppojen sulkeuduttua joulurauhan julistamisen jälkeen muistuakseen mieleen uudelleen vasta vuoden kuluttua. Joululahjojen hankkiminen ennen jouluruuhkia säästää kuitenkin sekä hermoja että rahaa. Kun lahjat on ostettu ajoissa, pääsee joulutunnelmasta nauttimaan rennosti, ja joululaulujakin kuuntelee aattona mielellään, kun niihin ei ole ehtinyt kyllästyä joulutungoksessa. Lahjojen ostaminen juuri ennen aattoa ei ole järkevää myöskään rahallisesti. Joulun alla hinnat ovat korkeimmillaan, kun taas pitkin vuotta voi tehdä paljonkin edullisia alelöytöjä. Esimerkiksi laadukkaita koruja ja merkkituotteita voi hyvin kääriä paketteihin joulua odottamaan jo syksyllä. Hyödynnä vaikkapa vaihtuvat Twistin Viikon Koru -tarjoukset, jotka poimit helpoiten Twistin Facebook-sivuilta.

Persoonallinen joululahja arvossaan

Mitä ostaa lahjaksi tädille, jolla on jo kaikkea ja siskolle, jonka vaativaa makua on vaikea miellyttää? Äidistä ja tyttärestä puhumattakaan! Persoonallisia joululahjoja olisi ihana sekä antaa että saada, mutta oivaltavien ideoiden keksiminen on usein yllättävän haastavaa, vaikka lahjan saajan tuntisi hyvinkin.

Ehkä ennakointi auttaisi tässäkin asiassa; pistä hyviä joululahjaideoita korvan taakse pitkin vuotta. Aina, kun näet tai koet jotain kiinnostavaa, tai kun ystäväsi tai miehesi ihailee jotain esinettä, kirjoita se muistiin, jotta voit palata merkintöihisi myöhemmin lahjojen ostohetkellä. Ja jos muistisi on kovin hatara, kirjoita muistiin myös viime jouluna antamasi lahjat niin et hanki samaa lahjaa kahdesti peräkkäin.

Joululahjaideoita pohtiessa hyvä vinkki on muistella yhteisiä kokemuksia, ja hankkia vaikkapa jotain niihin liittyvää. Aasinsilta on helppo rakentaa selventävän kortin avulla, ellei lahjalla ole ihan välitöntä yhteyttä yhdessä koettuun. Näin personoitu lahja kertoo siitä, että olet todella miettinyt lahjan saajaa, tai että olet aidosti pannut merkille hänen puheensa ja toiveensa. Suklaarasian voi ostaa lahjaksi kuka tahansa, mutta mieluisan korun valinta vaatiikin jo enemmän. Huolella mietitty lahja on merkki välittämisestä! Luonnon läheinen ihminen saattaisi pitää esimerkiksi Lotta Jewelleryn mystisistä eläinkoruista kun taas herkän romanttinen ihminen pujottaisi varmasti mielellään ranteeseensa kauniin House of Elliottin helmirannekorun.


Twistin Joululahjavinkkejä


• Hieman arvokkaammat hopeakorut löydät TÄÄLTÄ.
• Persoonallisia koruja vahvalle naiselle löydät esimerkiksi TÄÄLTÄ.
• Alle sadan euron budjettiin sopivat korut löytyvät TÄÄLTÄ.
• Yksilölliset designpalkintoja voittaneet kellot löydät TÄÄLTÄ.
• Lahjan saajan persoonasta riippuen sopiva valinta voivat olla helmikorut, joita löytyy TÄÄLTÄ.
• Hieman särmikkäämmät nahkakorut taas löytyvät TÄÄLTÄ.
• Miehille sopivia lahjoja löytyy TÄÄLTÄ.
• Juhlaan sopivia kaulakoruja löydät helposti TÄÄLTÄ.

• Lisää joululahjavinkkejä löydät helposti LAHJAKONEEMME.avulla.

Lahjojen antaminenkin on entistä mukavampaa, kun ei ole saanut ahdistusoireita niiden hankkimisesta. Hyvissä ajoin ja ajatuksella hankitut lahjat tuottavat iloa myös antajalleen. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Joululahjakone Joululahjakone
Takaisin