Efva Attling

Efva Attlingin uusimmat korut Twist verkkokaupasta. Ilmainen toimitus jopa samana päivänä. Ilmainen palautus.

Efva Attling avasi oman työpajansa helmikuussa 1999 Horsgatan 42:ssa Tukholman keskustan eteläisessä osassa. Kaksi vuotta myöhemmin hän laajensi ja osti tilat naapurista. Tämä oli ensimmäinen korukauppa, jonka Efva omisti ja suunnitteli. Nykyään myymälöitä on Göteborgissa, Helsingissä, Oslossa ja New Yorkissa asti.

Efvan erikoisuutena on sanojen ja ilmaisujen kanssa leikkiminen. Tämä luo koruille aivan uuden ulottuvuuden. Efva kirjoitti aikaisemmin sanoituksia lauluihin, ja edelleenkin hän haluaa liikuttaa ihmisiä sanojen avulla. Efva kuvailee muotoiluaan lauseella ”Beauty with a Thought”.

Julkisuuden henkilöiden suosima

Efvan koruista tuli nopeasti must have -tuotteita Tukholman trendikkäimpien ihmisten keskuudessa. Kun Madonna alkoi käyttää Homo Sapiens -koruaan julkisuudessa säännöllisesti, tunnistettiin brändi laajalti, ja PR-hype olikin sitä myöden virallisesti käynnissä. Myös monien muiden tunnettujen henkilöiden on nähty käyttävän Efva Attling -koruja. Heihin kuuluvat mm. Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker, Meryl Streep, Paris Hilton, Iman ja Sharon Stone.