Ko-ko-no

Ko-ko-no korut Twist verkkokaupasta. Ilmainen toimitus jopa samana päivänä. Ilmainen palautus.

Ko-ko-no on tukholmalaisen suunnittelijan, viiden lapsen äidin, Caroline Crafoordin käsialaa. Ko-ko-no on lanseerattu Suomeen toukokuussa 2013 ja mallisto erottuu edukseen Ko-ko-non klassikoiden lisäksi väreillä, persoonallisilla riipuksilla sekä lämminhenkisellä pronssinvärisellä Vintage-mallistollaan. Designeissa näkyy Ko-ko-nolle tyypilliseen tapaan luonto ja sen kauneus sekä yllätyksellisyys.

Ko-ko-no kuvastaa tietoisuutta korujen muodossa. Korut käsittelevät elämää ja siihen liittyviä eri aspekteja, ulkoista ja sisäistä matkaamme sekä sen tuomaa muutosta. Suunnittelijan inspiraation lähde on luonto ja sen neljä elementtiä; maa, vesi, tuli ja ilma, jotka näkyvät Ko-ko-non mallistoissa antaen laadukkaille koruille kauneuden lisäksi myös merkityksen.

Ko-ko-no -korun myötä voit kantaa mukanasi Sinulle tärkeää viestiä tai asiaa. Jokaisella korulla on näin oma ainutlaatuinen tarinansa kuten Sinullakin. Elämä on jatkuvaa muutosta, erilaisia rooleja ja tilanteita.

Kaikki Ko-ko-non korut ovat yhteensopivia. Voit yhdistää riipuksia ja helmiä ja ketjuja tilanteesi ja mielialasi mukaan. Materiaaleina on käytetty puolijalokiviä, makeanveden helmiä, Swarovskin tai Octanen kristallia, hopeaa, prossia sekä messinkiä ja nahkaa. Metalliosat ja ketjut ovat messinkiä tai hopeaa (92,5%) päällystettynä kuparilla ja rhodiumilla, jotka antavat koruihin upean kiillon. Ko-ko-no korut ovat EU:n ja Yhdysvaltojen standardien mukaisesti nikkeli- ja lyijytestattuja.

Riipusten lisäksi Ko-ko-no -mallistoissa on rannekoruja, korvakoruja, sormuksia sekä kalvosinnappeja. Nauti elämästä, nauti kauneudesta ja ennen kaikkea nauti ainutlaatuisesta itsestäsi!

Hoito-ohjeet

Vältä kosketusta eri kemikaalien kanssa, kuten esimerkiksi parfyymin, hiuslakan, voiteiden tai alkoholin; ne voivat vahingoittaa metalli - ja emaliosien pinnoitetta. Poista koru ennen urheilusuoritusta, uimista, suihkua ja nukkumaanmenoa. Vältä suoraa auringonvaloa ja kuumuutta sekä kosketusta kosteuden kanssa. Säilytä koruasi muovisessa pussissa välttääksesi korun hapettumisen ajan saatossa. Jos korussasi on avaamisominaisuus, muista sulkea se huolellisesti. Ei lasten ulottuville.