LAHJAKORTIT

Voit ostaa tästä lahjakortin lisäämällä sen ostoskoriisi. Maksettuasi ostoksesi saat sähköpostiisi alennuskoodin, joka vastaa valitsemaasi lahjakorttisummaa. Voit lähettää koodin edelleen lahjansaajalle normaalina sähköostiviestinä tai ojentaa sen hänelle henkilökohtaisesti kirjoitettuna vaikkapa korttiimme, jonka voit tulostaa itsellesi vasemmalta kohdasta "Tulosta lahjakortti". Muistathan vielä tarkistaa, että olet sisäänkirjautuessasi antanut oikean sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerosi. Kaikki lahjakorttiostot kirjautuvat järjestelmäämme, joten lahjakortin ostaminen on täysin turvallista, mutta muista kuitenkin pitää hyvää huolta saamastasi koodista. Mikäli koodi sattuisi katoamaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin otamme sen pois voimasta ja lähetämme sinulle uuden.

Huomaathan, että voit hankkia lahjakortin myös yhdistelemällä eri hintavaihtoehtoja haluamaksesi summaksi. Lisätietoa lahjakorteista löydän sivun vasemman laidan valikosta kohdasta "Tietoja lahjakorteista".

Tulostettavaan lahjakorttiin ei tule summaa eikä koodia, vaan sinun on täytettävä ne itse. Voit ladata lahjakortin koneellesi pdf -dokumenttina kohdasta Tulosta lahjakortti.