Lotta Jewellery

Lotta Jewelleryn korut Twist verkkokaupasta. Ilmainen toimitus jopa samana päivänä. Ilmainen palautus.

Lotta Jewellery -brändin suunnittelija Lotta Andersson on erityisen inspiroitunut Pariisin tunnelmasta ja mystiikasta, joiden ytimen ja hengen hän pyrkii vangitsemaan koruluomuksiinsa. Käyttämällä hapetettua hopeaa ja antiikkiviimeisteltyä messinkiä Lotta luo koruihinsa vintage-eleganssia sekä mannereurooppalaista, kestävää kauneutta. Lopputulokset yhtä aikaa maagisia, viehkeitä ja ajattomia sekä elegantteja, nostalgisia ja uniikkeja. Lotta Jewellery -korut ovat täynnä elämää, tunteita ja taikaa – ne ovat hengeltään samanaikaisesti vahvoja ja hentoja.

Oma polkunsa seuraaja muotimaailman keskiössä

Lotta Jewellery -korut vetoavat asiakkaisiin maailmanlaajuisesti, ja sen konseptimyymälät ovat voittaneet useita arvostettuja design-palkintoja. Koruja on saatavilla 20 maassa sekä kansainvälisissä muodin keskuksissa kuten Pariisissa, Lontoossa, New Yorkissa, Los Angelesissa, Berliinissä, Milanossa, Tukholmassa ja Tokiossa.

Lotta Jewellery kulkee omaa polkuaan hetken heilahduksista liikaa välittämättä. Inspiraatiot näihin omintakeisiin koruihin syntyvät niin matkoilta kaukaisiin maihin kuin meitä kaikkia ympäröivistä jokapäiväisistä esineistä, sekä tietysti elävästä luonnosta.