Oxxo Design

Oxxo Designin korut Twist verkkokaupasta. Ilmainen toimitus jopa samana päivänä. Ilmainen palautus.

OXXO design on trendikäs koruyritys, joka on ollut skandinaavisilla markkinoilla lähes 13 vuoden ajan. Oltuaan mallistovastaavana kahden vuoden ajan sai suunnittelija Anna Larsson mahdollisuuden ottaa yrityksen omiin käsiinsä, ja hän onkin johtanut yritystä tammikuusta 2011. Anna toimii OXXOn vastaavana suunnittelijana. Hänen intohimonsa koruihin innostaa hänet luomaan kauniita, moderneja koruja, jotka tuottavat iloa kantajalleen.

OXXO design on tunnettu trendikkäästä designistaan ja vankasta tyylistään, joka luodaan ketjuista, nahasta, Swarowski-yksityiskohdista, korukivistä ja helmistä.

OXXO designin tavoitteena on tarjota ajankohtaista muotoilua täydentämään designer-asukokonaisuuksia; tavoitteenna on todella antaa asiakkaan rahoille vastinetta. OXXO designin valikoimissa on korkealuokkaisia koruja, joiden upea yksityiskohtainen viimeistely erottuu joukosta.

http://www.oxxodesign.se/svensk/press

Huolehdi laatukorustasi oikein

OXXO design -korut eivät sisällä nikkeliä, ja ne on päällystetty hopealla tai rodiumilla. Pintakäsittely on korkealuokkaista ja paljon paksumpaa kuin high street -brändeillä. Osa koruista on myös valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Pitääksesi OXXO-korusi parhaassa mahdollisessa kunnossa vältä niiden kosketusta kosteiden materiaalien kuten vartalovoiteiden, hiuslakkojen tai veden kanssa. Kun et käytä korua, säilytä se kuivassa paikassa, kuten organza-pussukassa, jonka saat tuotteen mukana.