Twist – laatukorujen kauppa netissä


Tervetuloa Twistiin – uuteen suomalaiseen laatukorujen verkkokauppaan. Valikoimistamme löytyvät muun muassa tyylikkäät brändit DFJ Collections, Dyrberg/Kern, Edblad, Efva Attling, House of Elliott, Ko-ko-no, Lotta, Oxxo Design, Pilgrim, Snö of Sweden, Ted Baker ja Våga. Tutustu hurmaavia värejä ja yllättäviä muotoja sisältäviin uutuuksiin ja poimi tyylisi täydentävät korut!

Kaikki korut yhdestä paikasta helposti ja luotettavasti


Twististä löydät korut niin arkeen kuin juhlaan. Etsitpä sitten kaula-, ranne- tai korvakoruja, löydät varmasti mieleisesi. Myös materiaaleissa on valinnan varaa: hopeaa, kullanhohtoa, helmiä, nahkaa, terästä ja kristalleja. Korujen tilaaminen onnistuu helposti ja luotettavasti yhdestä paikasta ja toimitamme ostoksesi sinulle nopeasti suoraan kotiisi.

Twististä lahjat kaikkiin juhliin


Twististä löydät helposti upeat lahjat juhliin, sillä apunasi valinnan vaikeassa tehtävässä on Lahjakone, joka auttaa sinua löytämään juuri oikean lahjan haluamallesi henkilölle. Valitse vain korutyyppi, lahjan saajan tyyli ja lahjan budjetti, ja Lahjakone ehdottaa sinulle useita koruvaihtoehtoja. Kannattaa kokeilla!

Takaisin