Toimitusajat

Tuotteiden toimitusaika on 1-3 päivää riippuen postin toiminnasta, tilauksesi kellonajasta ja toimitusosoitteesta. Mikäli valitsemasi tuotteen varastosaldo näyttää nollaa, on tuotteen toimitusaika valmistajasta riippuen noin viikko - puolitoista. Tuotteen toimitusajan ollessa poikkeuksellisesti pidempi otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Huomaathan että voit antaa toimitusosoitteeksi myös jonkun muun osoitteen kuin omasi; esimerkiksi lahjansaajan osoitteen, niin lähetämme tuotteen hänelle suoraan. Voit halutessasi lisätä lähetykseen oman viestisi täydentämällä sen kassalla "lisätietoja" -kohtaan. Helppoa!

Muista että voit aina tiedustella meiltä tuotteesi tarkkaa toimitusaikaa yhteydenottosivun kautta, soittamalla numeroon 050-5252 555 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@twist.fi (valitettavasti linkki ei toimi suoraan tietoturvasyistä).

Twist -verkkokaupassa toimitus ja palautus ovat aina ilmaisia!

Erikoistuotteet

Voit tilata meiltä edustamiemme valmistajien kaikkia tuotesarjoja. Tiedustele vapaasti mikäli etsimääsi korua ei löydy nettisivustoltamme. Esimerkiksi Efva Attlingin lähes kaikkia koruja on saatavana tilauksesta myös kultaisina.

Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa turvallisesti kaikilla tavanomaisilla maksutavoilla eli PayTraililla, verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai Joustoluotolla.

Tuotteiden koot

Olemme tehneet sinulle valmiiksi tulostettavan kokotaulukon, josta voit tarkistaa tuotteiden koot ja soveltuvuuden itsellesi. Taulukosta löytyvät sormuskoot sekä rannerenkaiden ja -ketjujen koot.

Taulukko löytyy myös vasemmmalta kohdasta "Tulosta kokotaulukko".

Mikäli sinulla on ajatuksia/kommentteja kauppamme tai esimerkiksi kokotaulukon kehittämisestä paremmaksi, voit lähettää vinkkisi osoitteeseen asiakaspalvelu@twist.fi (valitettavasti linkki ei toimi suoraan tietoturvasyistä).

Hauskaa shoppailua toivottaa sinulle Twist -tiimi!

Takaisin