Pilgrim

Pilgrimin korut Twist verkkokaupasta. Ilmainen toimitus jopa samana päivänä. Ilmainen palautus.

Tanskalaiset Annemette Markvad ja Thomas Adamsen perustivat PILGRIMin vuonna 1983. Alkuvuosina he matkustivat ympäri Tanskaa myyden koruja kaduilla ja rock-festivaaleilla. Suomeksihan PILGRIM tarkoittaakin juuri uutta etsivää vaeltajaa. Business kuitenkin kasvoi nopeasti ja kehitys kohti sitä kansainvälistä yhtiötä, joka PILGRIM tänä päivänä on, alkoi. Tällä hetkellä noin 70 ihmistä työskentelee PILGRIMin pääkonttorilla Skanderborgissa Tanskassa, ja PILGRIM-koruja myydään yli 5000 vähittäiskaupassa ja konseptimyymälässä ympäri maailman.

Molemmat perustajat ovat edelleen aktiivisesti mukana yrityksen toiminnassa. Annemette työskentelee luovana johtajana ja vastaa siitä, että PILGRIMin henki säilyy mukana myös uudessa trendikkäässä muotoilussa. Thomas on puolestaan nykyään osa johtoryhmää. Perustajajäsenten lisäksi suuri joukko luovia ja uskollisia työntekijöitä, partnereita, jälleenmyyjiä ja hankkijoita vaikuttaa PILGRIMin hengen säilymiseen. Tämä henki ilmenee etenkin PILGRIM-säätiön ja yrityksen hyväntekeväisyystyön kautta. PILGRIM-säätiö perustettiin vuonna 2007, ja sen tarkoituksena on tarjota humanitaarista apua lapsille ja nuorille Itä-Afrikassa. PILGRIM tekee myös yhteistyötä Doctors without Borders -järjestön kanssa. Vuodesta 2003 lähtien PILGRIM on suunnitellut ja tuottanut koruja, joiden tuotot ohjataan suoraan järjestölle. Tähän mennessä rahaa on lahjoitettu yli 1,7 miljoonaa euroa.

Laadun takeena käsityöperinne

Joka ikinen PILGRIMin koru on käsintehty, käsin maalattu ja käsin koottu. Kaikissa tuotteissa käytetään päällysteenä sterling silver -hopeaseosta tai 16 karaatin kultaa. Laatu on PILGRIMille tärkeää, ja käytössä on tiukka yritysvastuullisuuskäytäntö, joka auttaa takaamaan turvalliset ja hyvät työskentelyolosuhteet kaikille tuotantotyöntekijöille. PILGRIMin koruja tehdään päivittäin noin 500 työntekijän toimesta.

Korkea laatu ja trendikäs design ovat PILGRIMin menestyksen perusta. Neljällä vuosittaisella mallistolla PILGRIM jatkaa uniikkien korujen luomista naisille ympäri maailman.