Yksityisyyssuojatiedote

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Twist-verkkokauppa, Jännes Tmi, y-tunnus: 2612227-6, kotipaikka Uusikaupunki, verkkokaupan osoite Twist / Jännes Tmi, Jalavatie 7 as 24, 23500 Uusikaupunki, puh. 050-5252 555, asiakaspalvelu@twist.fi

Rekisteriasiat

Rekisteriasioista vastaava henkilö: Lasse Jännes.

Rekisterin nimi

Twist -palveluiden asiakastietokanta.

Rekisterin pitämisen peruste

Asiakassuhde.

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Laskutusta varten tallennettavia teletoiminnan tunnistamistietoja käsitellään ainoastaan sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) määräämällä tavalla. Muita kuin teletoiminnan tunnistamistietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää Twist-verkkokaupan omissa rekistereissä ja mainonnan kohdistamiseen asiakkaille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle joko sähköpostitse, kirjallisesti tai soittamalla puhelinnumeroon 050-5252 555.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

• Yhteystiedot asiakkaista, jotka ovat itse luovuttaneet nämä tiedot (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero,   markkinointikielto).
• Tunnistustiedot (käyttäjätunnus/salasana).
• Asiakassuhteen tiedot.

Rekisteri ei sisällä kaikkia näitä tietoja kaikista käyttäjistä. Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä.

Tietojen luovutukset

Twist-verkkokauppa voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja ei luovuteta EU:n ulkopuolelle.

Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Lisäksi tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää käyttäjäkohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa tai muuta käyttäjän tunnistusmenetelmää. Rekisterin käyttöoikeudet ovat vain niillä Twist-verkkokaupan työntekijöillä, joiden työtehtävien hoito niitä edellyttää.

Versio 1.0, 1.2.2012. Oikeus muutoksiin pidätetään

Takaisin