Ted Baker

Ted Bakerin muodikkaat korut Twist verkkokaupasta. Ilmainen toimitus jopa samana päivänä. Ilmainen palautus.

Vuonna 1987 kalastamassa ollut Ted Baker sai idean kansainvälisestä, erottautuvasta tuotemerkistä. Vuotta myöhemmin Skotlannin Glasgow’ssa avattiin ensimmäinen Ted Baker -liike, jossa keskityttiin ennennäkemättömän laadukkaisiin miesten vaatteisiin. Ted Baker teki asiat uudella tavalla, ja on jo alusta alkaen kerännyt huomiota tällä ainutlaatuisuudellaan.

Ted Baker on laajentunut nopeasti kansainväliseksi tuotemerkiksi, jolla on tuotteita korujen lisäksi vaatteista puhelimiin ja kengistä hajusteisiin. Ted Baker vaatteet löydät linkin alta. Omanlaisella ja ainutlaatuisella tyylillään tämä menestystarina on syntynyt kokonaan ilman tavanomaista mainontaa.

Päivitä tyylisi statement-koruilla

Ted Bakerin ainutlaatuisuus ja persoona näkyvät myös upeissa koruissa, jotka tulivat valikoimiin vuonna 2007. Ted Baker -korujen kantaja voi olla varma, etteivät korut jää huomaamatta, olipa kyse niin näyttävästä rusettirannekorusta tai kekseliäistä tuplakivikorvakoruista! Erilaiset, elegantit korut varmasti saavat ansaitsemansa huomion.

Ted Bakerin persoonasta juontuvat tuotemerkin vahvat ominaispiirteet – yksityiskohtien vaaliminen, laatutietoisuus sekä selkeys. Tuotemerkin erikoisuuksiin kuuluu myös säväyttävä huumori. Ominaispiirteet ovat osana jokaista korua, luoden niistä mielenkiintoisia ja persoonallisia. Ted Baker on trendikkään valinta, ja korut toimivat loistavasti statement-koruina, tuoden esiin kantajansa uudella tavalla niin juhlahumussa kuin arjen harmaudessakin.

<